WA


WA

U heeft een oldtimer en wilt een goede, betrouwbare verzekering. Met de WA Oldtimerverzekering van Mercedes-Benz bent u in geval van schade bij een ander goed verzekerd. 

U bent verzekerd voor:

  • Schade aan andere auto's of aan de spullen van derden.

Is dit de hoofddekking voor u?

Is de taxatiewaarde van uw oldtimer lager dan €7.500? U bent verplicht uw oldtimer minimaal WA te verzekeren. Wilt u uw oldtimer toch volledig verzekeren voor de door uzelf of anderen veroorzaakte schade en voor schade door weersomstandigheden, kies dan voor de WA/casco verzekering. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Casco
Vervangend vervoer
i

Met een WA/casco Oldtimerverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster oldtimerverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.