Verhaalsbijstand

Verhaalsbijstand


Na een ongeluk zit u niet te wachten op alle administratieve rompslomp eromheen. Laat ons het voor u regelen. Met Verhaalsbijstand verhalen wij, na een ongeval, schade aan uw eigen auto of aanhanger. Het bespaart u een hoop juridische kosten en tijd. Wij gaan voor u door het vuur en claimen de maximale vergoeding.

Wat wordt vergoed?

U krijgt juridische bijstand van een deskundige voor het verhalen van de volgende schades in Europa en de landen rondom de Middellandse Zee:

  • Schade aan de auto zelf en de eventueel daaraan gekoppelde caravan of aanhanger. Daartoe behoort ook een eventuele waardevermindering van de auto als gevolg van de schade;
  • Huurkosten voor een vervangende auto;
  • Schade aan persoonlijke bezittingen in of op de auto.

Voor wie?

Iedere auto-eigenaar is de Verhaalsbijstand aan te raden, vooral als u WA of WA/beperkt casco bent verzekerd. Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen. Wilt u uitgebreidere juridische hulp, waarin ook letselschade is inbegrepen, kies dan voor Verkeersrechtshulpverzekering

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.