Ongevallen Inzittendendekking

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Ongevallen Inzittendendekking


Na een ongeval bieden de hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) geen vergoeding voor personenschade, de Ongevallen Inzittendekking is dan een goede aanvulling. In het geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval wordt een maximumsom vergoed. 

Naast inzittenden van de verzekerde auto, geldt de verzekering ook voor andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw auto. 

Wat wordt vergoed?

  • Overlijdt een inzittende als gevolg van een ongeval, dan wordt €13.650 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt een vast percentage uitgekeerd met als maximumvergoeding €27.350.

Is de verzekerde jonger dan 16 of ouder dan 70: 

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van een ongeval, dan wordt €4.540 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt 50% van het verzekerde bedrag vergoed. 

Voor wie?

Personenschade is niet automatisch gedekt; de Ongevallen Inzittendenverzekering is een aanvulling op de WA-, WA/beperkt casco- of WA/cascoverzekering. De bijdekking geldt voor alle inzittenden van de verzekerde auto en ook voor alle andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw auto.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Schadeverzekering Privézaken
i

Een schadeverzekering voor privézaken, die schade aan of verlies van uw persoonlijke bezittingen vergoedt, is kosteloos inbegrepen bij een WA/cascodekking.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier