Maak uw verzekering definitief

Offerte aanpassen, online aanvragen

Log in op het verzekeringsportaal en bekijk de offerte die u eerder hebt gemaakt onder 'mijn offertes'. U kunt alle details van de offerte bekijken, de offerte als pdf-bestand opslaan en ervoor kiezen om de offerte af te ronden en de verzekering aan te vragen. Klik in het portaal op 'afmaken' achter de gewenste verzekering of op 'direct verzekeren' in de pdf. Kies de hoofd- en bijdekkingen, vul uw persoons- en betaalgegevens in en vraag online uw verzekering aan.

Bekijk uw offerte

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik mijn premie berekenen?

Vul uw kenteken in en bereken uw premie bij Mercedes-Benz autoverzekeringen.
Bereken uw premie

Hoe zeg ik mijn huidige verzekering op?

In de vierde stap van uw verzekeringsaanvraag kunt u aangeven of we uw huidige verzekering voor u op kunnen zeggen. Wanneer u het kenteken van uw voertuig doorgeeft en de maatschappij waarbij het voertuig momenteel is verzekerd, nemen we dit voor u uit handen. De opzegtermijn van uw autoverzekering verschilt per verzekeraar. Wij helpen u uitzoeken wanneer u kunt opzeggen en zullen u, op het moment dat u mag overstappen, overschrijven op onze verzekering.

Wist u dat we u eventueel ook kunnen helpen wanneer u een voertuig heeft dat u wilt verkopen of inruilen? Ook van deze service kunt u gebruikmaken bij het afronden van uw verzekeringsaanvraag.

Hoe wordt mijn verzekeringsaanvraag behandeld?

Na het aanvragen van uw verzekering ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging.