Mercedes-Benz Repair & Reconnect

Vertrouw op het beste schadeherstel

Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect weet u zeker dat ook de schade achter de schade wordt gerepareerd.

Er is altijd kans op elektronische schade, zoals een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden. De Repair & Reconnect experts hebben alle kennis en de juiste specialistische apparatuur om uw Mercedes-Benz weer veilig en betrouwbaar te maken.

U heeft schade, wat nu?

De voordelen van Repair & Reconnect

  • Een integrale aanpak om uw auto of bestelwagen weer in topvorm te krijgen.
  • Gecertificeerde Repair & Reconnect dealers hebben alle specifieke kennis in huis.
  • Er wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en Mercedes-Benz originele onderdelen.
  • Vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar op onderdelen.

Alle kennis in huis

Repair & Reconnect is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. De gecertificeerde dealers hebben alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera’s in huis.

Zo spraken we Mo, een taxi-ondernemer uit Amsterdam: “Toen ik na 5 minuten weer naar mijn taxibusje liep, zag ik een parkeerdeukje in de voorbumper. Vervelend, want ik wil altijd dat mijn taxibusje er als nieuw uitziet. Derek, een repair & connect expert, ging op de situatie in: “Wat je niet ziet, is de sensor van de Active Brake Assist. Die zit precies achter de deuk en moet opnieuw worden gekalibreerd. Anders grijpt het systeem niet in wanneer er plotseling een voetganger oversteekt.” Zo kijken we bij Mercedes-Benz net even wat verder. 

Veelgestelde vragen


Wat moet ik doen als er sprake is van schade?

Uw auto kan schade hebben opgelopen door bijvoorbeeld een aanrijding, diefstal, inbraak of vandalisme. Hoe dan ook: het is altijd vervelend. Wij zorgen ervoor dat de schade zorgvuldig en snel wordt afgehandeld, zodat u en de andere betrokkenen er zo min mogelijk last van hebben. Ontdek per situatie hoe u de schade aan ons door kunt geven.

Meld uw schade online of bel met onze gratis Alarmcentrale op: 00800 - 177 777 77.

Welke gegevens moet ik meesturen bij mijn schademelding?

Indien u een aanrijding hebt gehad met een tegenpartij, moet u buiten het Europees schadeformulier ook naam en adresgegevens van getuigen meesturen en een gespecificeerde begroting van de schade aan uw auto. Bovendien is het handig als u foto's van het beschadigde voertuig meestuurt.

Wat gebeurt er nadat ik mijn schadeformulier naar jullie heb opgestuurd?

Indien wij uw schadeformulier hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw schademelding. Wij houden u op de hoogte van de schadeafhandeling. Zodra de schade is afgewikkeld ontvangt u van ons bericht.