Mercedes-Benz Repair & Reconnect

Vertrouw op het beste schadeherstel

Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect weet u zeker dat ook de schade achter de schade wordt gerepareerd.

Er is altijd kans op elektronische schade, zoals een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden. De Repair & Reconnect experts hebben alle kennis en de juiste specialistische apparatuur om uw Mercedes-Benz weer veilig en betrouwbaar te maken.

U heeft schade, wat nu?

De voordelen van Repair & Reconnect

  • Een integrale aanpak om uw auto of bestelwagen weer in topvorm te krijgen.
  • Gecertificeerde Repair & Reconnect dealers hebben alle specifieke kennis in huis.
  • Er wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en Mercedes-Benz originele onderdelen.
  • Vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar op onderdelen.

Alle kennis in huis

Repair & Reconnect is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. De gecertificeerde dealers hebben alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera’s in huis.

Zo spraken we Mo, een taxi-ondernemer uit Amsterdam: “Toen ik na 5 minuten weer naar mijn taxibusje liep, zag ik een parkeerdeukje in de voorbumper. Vervelend, want ik wil altijd dat mijn taxibusje er als nieuw uitziet. Derek, een repair & connect expert, ging op de situatie in: “Wat je niet ziet, is de sensor van de Active Brake Assist. Die zit precies achter de deuk en moet opnieuw worden gekalibreerd. Anders grijpt het systeem niet in wanneer er plotseling een voetganger oversteekt.” Zo kijken we bij Mercedes-Benz net even wat verder.