Eenvoudig online aanvragen

Uitgebreid verzekeringspakket

Mercedes-Benz Insurance Services heeft speciale merkenpolissen ontwikkeld voor Mercedes-Benz en smart, voor personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens, oldtimers, én taxi's

Voor liefhebbers van Mercedes-Benz klassiekers hebben wij de Zilverster oldtimerverzekering in ons verzekeringspakket. De Mercedes-Benz taxiverzekering is er speciaal voor de taxiondernemer. Berijders van andere merken zijn wij graag van dienst met onze algemene Daimler verzekeringen.

Hoe vraagt u een verzekering aan?

Stap 1: U berekent eenvoudig online uw premie op basis van uw kenteken, schadevrije jaren, kilometrage en postcode. We bieden drie hoofddekkingen: WA, WA/beperkt casco en WA/casco. Op basis van uw voertuiggegevens doen we een suggestie welke verzekering het beste bij uw situatie past. U ziet gelijk wat binnen de gekozen hoofddekking valt.

Stap 2: Breid uw verzekering uit met onze bijdekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een schadeverzekering inzittenden en verkeersrechtshulp. Wij geven advies en alles is nog naar wens aan te passen. De info-iconen bieden extra informatie over de aanvullende dekkingen.

Stap 3: U kunt de offerte tussentijds opslaan, naar uzelf e-mailen of u vraagt direct de verzekering aan. Om de aanvraag definitief te maken vragen wij u om de benodigde persoons-, premie- en betaalgegevens. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het aanvragen van de verzekering.

Vraag direct uw verzekering aan