Eenvoudig online aanvragen

Uitgebreid verzekeringspakket

Mercedes-Benz Insurance Services heeft speciale merkenpolissen ontwikkeld voor Mercedes-Benz en smart, voor personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens, oldtimers, én taxi's

Voor liefhebbers van Mercedes-Benz klassiekers hebben wij de Zilverster oldtimerverzekering in ons verzekeringspakket. De Mercedes-Benz taxiverzekering is er speciaal voor de taxiondernemer. Berijders van andere merken zijn wij graag van dienst met onze algemene Ster autoverzekeringen.

Hoe vraagt u een verzekering aan?

Stap 1: U berekent eenvoudig online uw premie op basis van uw kenteken, schadevrije jaren, kilometrage en postcode. We bieden drie hoofddekkingen: WA, WA/beperkt casco en WA/casco. Op basis van uw voertuiggegevens doen we een suggestie welke verzekering het beste bij uw situatie past. U ziet gelijk wat binnen de gekozen hoofddekking valt.

Stap 2: Breid uw verzekering uit met onze bijdekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een schadeverzekering inzittenden en verkeersrechtshulp. Wij geven advies en alles is nog naar wens aan te passen. De info-iconen bieden extra informatie over de aanvullende dekkingen.

Stap 3: U kunt de offerte tussentijds opslaan, naar uzelf e-mailen of u vraagt direct de verzekering aan. Om de aanvraag definitief te maken vragen wij u om de benodigde persoons-, premie- en betaalgegevens. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het aanvragen van de verzekering.

Vraag direct uw verzekering aan

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een eerdere berekening openen?

Log in op de Customer portal en bekijk de offerte die u eerder hebt gemaakt onder 'mijn offertes'. U kunt details van de offerte bekijken, de offerte als pdf-bestand opslaan en ervoor kiezen om de offerte af te ronden en direct de verzekering aan te vragen.

Hoe zeg ik mijn huidige verzekering op?

In de vierde stap van uw verzekeringsaanvraag kunt u aangeven of we uw huidige verzekering voor u op kunnen zeggen. Wanneer u het kenteken van uw voertuig doorgeeft en de maatschappij waarbij het voertuig momenteel is verzekerd, nemen we dit voor u uit handen. De opzegtermijn van uw autoverzekering verschilt per verzekeraar. Wij helpen u uitzoeken wanneer u kunt opzeggen en zullen u, op het moment dat u mag overstappen, overschrijven op onze verzekering.

Wist u dat we u eventueel ook kunnen helpen wanneer u een voertuig heeft dat u wilt verkopen of inruilen? Ook van deze service kunt u gebruikmaken bij het afronden van uw verzekeringsaanvraag.

Hoe wordt mijn verzekeringsaanvraag behandeld?

Na het aanvragen van uw verzekering ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging.

Hoe beëindig ik mijn verzekering bij Mercedes-Benz Insurance Services?

De opzegging dient schriftelijk te worden gedaan. Wij ontvangen graag uw;

  •  Polisnummer
  •  Kenteken
  •  Gewenste opzegdatum
  •  Kopie vrijwaringsbewijs (in geval van verkoop van de auto)

U mag dit doormailen naar verzekeringen@mercedes-benz.com