Hoe wordt uw premie berekend?

Bereken in 4 simpele stappen

Uw verzekeringspremie wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk; uw auto en het gebruik, u als verzekeringsnemer en de regelmatige bestuurder. Om uw verzekeringspremie te berekenen gaan wij uit van 4 simpele stappen.

U vult uw kenteken in en berekent vervolgens uw premie bij Mercedes-Benz Insurance Services, op basis van uw schadevrije jaren, kilometrage en postcode.

Bereken direct uw premie

Offerte inzien

Heeft u eerder een offerte gemaakt, dan kunt u deze berekening inzien door in te loggen op het verzekeringsportaal. U kunt de offerte naar wens aanpassen en de verzekering direct online aanvragen.

Offerte goedkeuren

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een autoverzekering aanvragen?

Vraag direct uw verzekering aan

Stap 1: Bereken eenvoudig online uw premie op basis van uw kenteken, schadevrije jaren, kilometrage en postcode. We bieden drie hoofddekkingen: WA, WA-beperkt casco en WA-casco.

Stap 2: Breid uw verzekering uit met onze bijdekkingen.

Stap 3: Om de aanvraag definitief te maken vragen wij u om de benodigde persoons-, premie- en betaalgegevens.

Is mijn premie hoger als ik jonger dan 24 of ouder dan 70 ben?

Nee, voor uw premie maakt het niet uit hoe oud (of jong) u bent. De meeste verzekeringen maken hier wel onderscheid in, bij Mercedes-Benz autoverzekering maakt uw leeftijd niets uit. Als u een tweede auto wilt laten verzekeren maakt de leeftijd echter wel uit. U ontvangt bij het verzekeren van een 2e auto geen korting als u jonger dan 24 óf ouder dan 70 bent.

Hoe kan ik een eerdere berekening openen?

Log in op de Customer portal en bekijk de offerte die u eerder hebt gemaakt onder 'mijn offertes'. U kunt details van de offerte bekijken, de offerte als pdf-bestand opslaan en ervoor kiezen om de offerte af te ronden en direct de verzekering aan te vragen.