Vervangend vervoer

Vervangend vervoer


Met een hoofddekking van de Oldtimerverzekering kunt u rekenen op vervangend vervoer na een ongeval, storing of diefstal. Wij regelen gelijkwaardig vervangend vervoer voor u én vergoeden dit ook. De maximale periode is afhankelijk van of u zich in Nederland of in het buitenland bevindt.

Binnen Nederland

  • U hebt maximaal 10 dagen recht op vervangend vervoer bij een ongeval of mechanische storing.
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Buiten Nederland

  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij een ongeval of mechanische storing.
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Voor wie?

Voor u als oldtimer rijder zijn vervangend vervoer en een schadeverzekering voor privézaken inbegrepen. Met WA/casco bent u verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Casco
Vervangend vervoer
i

Met een WA/casco Oldtimerverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster oldtimerverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.