Schadeverzekering Inzittenden

Schadeverzekering Inzittenden


Wanneer u na een ongeval immateriële en materiële schade heeft geleden, bieden de hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) geen vergoeding. Met de Schadeverzekering inzittenden verzekert u deze schade mee. De werkelijk geleden schade bij letsel of overlijden, als gevolg van een verkeersongeval, wordt vergoed. Bijvoorbeeld als u daardoor minder inkomsten heeft of er schade is aan uw persoonlijke bezittingen. 

Wat wordt vergoed?

  • Naast materiële gevolgschade van geestelijk of lichamelijk letsel, zijn smartengeld, geneeskundige behandeling en derving van levensonderhoud verzekerd;
  • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen die met de auto vervoerd worden zijn gedekt;
  • Per schade wordt een bedrag van maximaal €1.000.000 per gebeurtenis uitgekeerd;
  • Schade aan uw auto of accessoires, geld of geldswaardig papier en handelsvoorraad zijn niet inbegrepen.

Voor wie?

De bijdekking is een uitbreiding op de WA-, WA/beperkt casco- of WA/cascoverzekering. In Nederland is smartengeld slechts een beperkte vergoeding. Deze schadeverzekering kan daarom een verstandige aanvulling zijn.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Casco
Vervangend vervoer
i

Met een WA/casco Oldtimerverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster oldtimerverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.