De Mercedes-Benz onder de verzekeringen

  • Verzekering aanvragen

Eenvoudig online aanvragen

Bereken uw premie en vraag online uw verzekering aan. De autoverzekering van Mercedes-Benz is een écht serviceproduct voor u als Mercedes-Benz klant. Wij bieden uitstekende voorwaarden en de beste service voor een goede prijs.

U kunt kiezen uit de dekkingen: WA, WA-beperkt casco en WA-volledig casco. Daarnaast kunt u uw autoverzekering uitbreiden met onze aanvullende dekkingen.

Vraag uw autoverzekering aan

Goede voorwaarden, scherpe premies

Een onovertroffen nieuwwaarderegeling in de eerste 36 levensmaanden van uw nieuwe Mercedes-Benz, uitgebreide garantiedekking, een eigen risico van 0,- én een aantrekkelijke korting bij het verzekeren van een tweede auto, die kan oplopen tot 80%. Goede voorwaarden bieden u financiële voordelen. En daar blijft het niet bij. U kunt tevens vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling met uw eigen dealer als aanspreekpunt.

Bekijk onze voordelen per verzekering

Hoe zeg ik mijn huidige verzekering op?

Geef bij uw verzekeringsaanvraag aan of we uw huidige verzekering voor u op kunnen zeggen. Geef het kenteken van uw voertuig door en de maatschappij waarbij het voertuig momenteel is verzekerd en wij nemen dit voor u uit handen. De opzegtermijn van uw autoverzekering verschilt per verzekeraar. Wij helpen u uitzoeken wanneer u kunt opzeggen en zullen u, op het moment dat u mag overstappen, overschrijven op onze verzekering.

Neem contact met ons op