Taxiverzekering

Zo maken wij het verschil


Staat u stil? U mist tijdelijk niet alleen uw taxi, maar zolang u geen ritten kunt rijden ook uw inkomsten. Mercedes-Benz verzekert dit voor u mee. Bij schade of diefstal ontvangt u van ons een vergoeding voor een vervangende auto, ter waarde van maximaal €90,- per dag.

Het is voor u geen verrassing dat Mercedes-Benz verreweg het meest populaire taximerk is. Met onze verzekering blijft Mercedes-Benz bij u favoriet: onze dealers herstellen uw taxi namelijk altijd met nieuwe, originele merkonderdelen.

Met TX-Keur, het kwaliteitskeurmerk in de taxibranche, laat u zien dat u aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Onze schadeverzekering inzittendendekking en verkeersrechtshulpverzekering zijn daarvoor onmisbaar. Wij adviseren u altijd om uw taxiverzekering daarmee compleet te maken.

Inclusief Mercedes-Benz service

Onze acceptatierichtlijnen, daar zijn we trots op! Voor steeds meer taxirijders is dit een reden om voor onze Mercedes-Benz taxiverzekering te kiezen.

Bekijk de voorwaarden van onze taxiverzekering

WAM Personenvervoer

Is uw taxi ingericht voor minimaal 8 inzittenden? Dan kunt u letsel- en materiële schade meeverzekeren. De bijdekking Personenvervoer vergoedt een maximumsom in geval van een ongeval. Alleen inzittenden en de bestuurder zijn meeverzekerd.

Wat wordt vergoed?

Materiële en letselschade van maximaal 8 inzittenden en 1 bestuurder. Per schade wordt een bedrag van maximaal €1.000.000 per inzittende en €12.500.000 per gebeurtenis uitgekeerd. Schade aan uw auto of accessoires, geld of geldswaardig papier en handelsvoorraad zijn niet inbegrepen.

Een concurrerend aanbod bij uw dealer

Uw Mercedes-Benz dealer vertelt u graag meer over de voordelen van onze taxiverzekering. Daarnaast kan hij u direct informeren over aantrekkelijke acties en een concurrerend aanbod doen. We zien u graag!

Neem contact op met uw dealer