Mercedes-Benz Insurance Services

  • Mercedes-Benz Insurance Services

Wie zijn wij?

Mercedes Benz Insurance Services is onderdeel van Mercedes-Benz Mobility en gespecialiseerd in motorrijtuigenverzekeringen. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent, staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. U mag voor uw autoverzekering hetzelfde van ons verwachten.
Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormering.

Ontdek onze voordelen voor u

Wat bieden wij aan?

Mercedes-Benz Insurance Services heeft speciale merkenpolissen ontwikkeld voor Mercedes-Benz en smart. Daarnaast bieden wij ook verzekeringen voor personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens en oldtimers.

Voor liefhebbers van Mercedes-Benz klassiekers hebben wij de Zilverster oldtimerverzekering in ons verzekeringspakket. De Mercedes-Benz taxiverzekering is er speciaal voor de taxiondernemer. Berijders van andere merken zijn wij ook graag van dienst met onze algemene Daimler verzekeringen.

Bekijk onze verzekeringen

Neem contact met ons op

Voor al uw verzekeringsvragen bent u van harte welkom bij uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer. Mocht u liever direct contact met ons op willen nemen, dan bereikt u ons via onderstaande gegevens.

Mercedes-Benz Insurance Services
Ravenswade 4, 3439 LD, Nieuwegein
Postbus 2453, 3500 GL, Utrecht

Telefoonnummer: (030) 605 98 45
E-mailadres: verzekeringen-sales@mercedes-benz.com

Veelgestelde vragen


Waarom een Mercedes-Benz autoverzekering?

De autoverzekering van Mercedes-Benz is een serviceproduct voor u als Mercedes-Benz klant. De voorwaarden zijn bijzonder gunstig en de premies scherp. Krijgt u te maken met schade aan of diefstal van uw auto dan merkt u hoe belangrijk goede voorwaarden en service bij een autoverzekering zijn. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent, staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel, zo ook bij onze autoverzekering.

Welke dekkingen heeft de Mercedes-Benz autoverzekering?

U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

  • WA: U beschermt uzelf tegen het risico van aansprakelijkheid bij schade die is toegebracht door uw verzekerde auto. Schade aan uw eigen auto is bij de WA-verzekering voor uw eigen rekening.
  • WA-beperkt casco: Met WA-beperkt casco verzekert u niet alleen de schade die u veroorzaakt aan personen of andermans bezittingen. De vergoeding bij schade aan uw eigen auto wordt uitgekeerd in specifieke situaties.
  • WA-volledig casco: Indien u schade aan uw eigen auto zo uitgebreid mogelijk wilt verzekeren is WA-volledig casco - ook wel all risk genoemd - voor u de juiste keuze.


Daarnaast kunt u uw autoverzekering uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen:

  • Schadeverzekering inzittenden: personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.
  • Verkeersrechtshulp: met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.
  • Verhaalsbijstand: juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.
  • Ongevallen inzittendenverzekering: met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.
  • Bonus/malusgarantiedekking: met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat.

Hoe kan ik mijn premie berekenen?

Vul uw kenteken in en bereken uw premie bij Mercedes-Benz autoverzekeringen.
Bereken uw premie

Hoe kan ik een autoverzekering aanvragen?

Vraag direct uw verzekering aan

Stap 1: Bereken eenvoudig online uw premie op basis van uw kenteken, schadevrije jaren, kilometrage en postcode. We bieden drie hoofddekkingen: WA, WA-beperkt casco en WA-casco.

Stap 2: Breid uw verzekering uit met onze bijdekkingen.

Stap 3: Om de aanvraag definitief te maken vragen wij u om de benodigde persoons-, premie- en betaalgegevens.