Mercedes-Benz Insurance Services

  • Mercedes-Benz Insurance Services

Wie zijn wij?

Mercedes Benz Insurance Services is onderdeel van Mercedes-Benz Mobility en gespecialiseerd in motorrijtuigenverzekeringen. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent, staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. U mag voor uw autoverzekering hetzelfde van ons verwachten.
Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormering.

Ontdek onze voordelen voor u

Wat bieden wij aan?

Mercedes-Benz Insurance Services heeft speciale merkenpolissen ontwikkeld voor Mercedes-Benz en smart. Daarnaast bieden wij ook verzekeringen voor personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens en oldtimers.

Voor liefhebbers van Mercedes-Benz klassiekers hebben wij de Zilverster oldtimerverzekering in ons verzekeringspakket. De Mercedes-Benz taxiverzekering is er speciaal voor de taxiondernemer. Berijders van andere merken zijn wij ook graag van dienst met onze algemene Daimler verzekeringen.

Bekijk onze verzekeringen

Neem contact met ons op

Voor al uw verzekeringsvragen bent u van harte welkom bij uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer. Mocht u liever direct contact met ons op willen nemen, dan bereikt u ons via onderstaande gegevens.

Mercedes-Benz Insurance Services
Ravenswade 4, 3439 LD, Nieuwegein
Postbus 2453, 3500 GL, Utrecht

Telefoonnummer: (030) 605 98 45
E-mailadres: verzekeringen-sales@daimler.com