Vervangend vervoer

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Vervangend vervoer


Met de hoofddekking WA-casco van Mercedes-Benz kunt u rekenen op vervangend vervoer bij schade door brand, diefstal of ander van buitenkomend onheil waardoor het voertuig niet meer te besturen is. Wij regelen gelijkwaardig vervangend vervoer voor u én vergoeden dit ook. De maximale periode is afhankelijk van of u zich in Nederland of in het buitenland bevindt.

Binnen Nederland

  • U hebt recht op vervangend vervoer bij een ongeval, gedurende de technische reparatieduur van het voertuig plus één dag;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Buiten Nederland

  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij een ongeval of mechanische storing;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Voor wie?

Voor u als Mercedes-Benz rijder zijn vervangend vervoer en een schadeverzekering voor privézaken inbegrepen. Met WA/casco bent u verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Schadeverzekering Privézaken
i

Een schadeverzekering voor privézaken, die schade aan of verlies van uw persoonlijke bezittingen vergoedt, is kosteloos inbegrepen bij een WA/cascodekking.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier