Vervangend vervoer

Vervangend vervoer


Met de hoofddekking WA-casco van Mercedes-Benz kunt u rekenen op vervangend vervoer bij schade door brand, diefstal of ander van buitenkomend onheil waardoor het voertuig niet meer te besturen is. Wij regelen gelijkwaardig vervangend vervoer voor u én vergoeden dit ook. De maximale periode is afhankelijk van of u zich in Nederland of in het buitenland bevindt.

Binnen Nederland

  • U hebt recht op vervangend vervoer bij een ongeval, gedurende de technische reparatieduur van het voertuig plus één dag, met een maximum van 5 werkdagen;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Buiten Nederland

  • U hebt maximaal 5 dagen recht op vervangend vervoer bij een ongeval of mechanische storing;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Voor wie?

Voor u als Mercedes-Benz rijder zijn vervangend vervoer en een schadeverzekering voor privézaken inbegrepen. Met WA/casco bent u verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.