Schadeverzekering Inzittenden

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Schadeverzekering Inzittenden


Wanneer u na een ongeval immateriële en materiële schade heeft geleden, bieden de hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) geen vergoeding. Met de Schadeverzekering inzittenden verzekert u deze schade mee. De werkelijk geleden schade bij letsel of overlijden, als gevolg van een verkeersongeval, wordt vergoed. Bijvoorbeeld als u daardoor minder inkomsten heeft of er schade is aan uw persoonlijke bezittingen. 

Wat wordt vergoed?

  • Naast materiële gevolgschade van geestelijk of lichamelijk letsel, zijn smartengeld, geneeskundige behandeling en derving van levensonderhoud verzekerd;
  • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen die met de auto vervoerd worden zijn gedekt;
  • Per schade wordt een bedrag van maximaal €1.000.000 per gebeurtenis uitgekeerd;
  • Schade aan uw auto of accessoires, geld of geldswaardig papier en handelsvoorraad zijn niet inbegrepen.
  • U heeft een eigen risico van €100 per gebeurtenis. 

Voor wie?

De bijdekking is een uitbreiding op de WA-, WA/beperkt casco- of WA/cascoverzekering. In Nederland is smartengeld slechts een beperkte vergoeding. Deze schadeverzekering kan daarom een verstandige aanvulling zijn.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Schadeverzekering Privézaken
i

Een schadeverzekering voor privézaken, die schade aan of verlies van uw persoonlijke bezittingen vergoedt, is kosteloos inbegrepen bij een WA/cascodekking.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier