Uw schadevrije jaren

Korting op uw verzekeringspremie

Vanaf het moment dat u een autoverzekering hebt, start u met het opbouwen van schadevrije jaren. Voor ieder jaar dat u geen schade claimt, ontvangt u een schadevrij jaar en wordt u beloond met een korting op uw verzekeringspremie.

Schadevrije jaren in Roy-Data
Bij het beëindigen van uw verzekering registreert uw huidige verzekeraar uw schadevrije jaren bij het systeem 'Roy-Data'. Sluit u een verzekering af bij Mercedes-Benz Insurance Services dan worden deze jaren verzilverd.

Hoeveel no-claimkorting ontvangt u?

Uw no-claimkorting - ook wel bonus/maluskorting genoemd - is afhankelijk van uw schadevrije jaren en wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Uw no-claimkorting kan bij onze Mercedes-Benz autoverzekering oplopen tot maar liefst 80% per jaar wanneer u 16 of meer schadevrije jaren heeft.

Veelgestelde vragen


Wat is mijn eigen risico met een Mercedes-Benz autoverzekering?

  • Met een Mercedes-Benz autoverzekering hebt u geen eigen risico als een gedekte schade wordt gerepareerd door een officiële Mercedes-Benz dealer.
  • Indien u voor een andere dealer kiest, bedraagt het eigen risico 10% van het schadebedrag met een minimum van €135,-. Voor bestuurders die jonger dan 24 jaar zijn, geldt daarnaast een extra eigen risico van €65,- per gebeurtenis.
  • Bij diefstal of totaal verlies is er geen eigen risico van toepassing.

Wat moet ik doen als er sprake is van schade?

Uw auto kan schade hebben opgelopen door bijvoorbeeld een aanrijding, diefstal, inbraak of vandalisme. Hoe dan ook: het is altijd vervelend. Wij zorgen ervoor dat de schade zorgvuldig en snel wordt afgehandeld, zodat u en de andere betrokkenen er zo min mogelijk last van hebben. Ontdek per situatie hoe u de schade aan ons door kunt geven.

Meld uw schade online of bel met onze gratis Alarmcentrale op: 00800 - 177 777 77.

Wat gebeurt er nadat ik mijn schadeformulier naar jullie heb opgestuurd?

Indien wij uw schadeformulier hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw schademelding. Wij houden u op de hoogte van de schadeafhandeling. Zodra de schade is afgewikkeld ontvangt u van ons bericht.