Verhaalsbijstand

Verhaalsbijstand


Na een ongeluk zit u niet te wachten op alle administratieve rompslomp eromheen. Laat ons het voor u regelen. Met Verhaalsbijstand verhalen wij, na een ongeval, schade aan uw eigen auto of aanhanger. Het bespaart u een hoop juridische kosten en tijd. Wij gaan voor u door het vuur en claimen de maximale vergoeding.

Wat wordt vergoed?

U krijgt juridische bijstand van een deskundige voor het verhalen van de volgende schades in Europa en de landen rondom de Middellandse Zee:

  • Schade aan de oldtimer zelf en de eventueel daaraan gekoppelde caravan of aanhanger. Daartoe behoort ook een eventuele waardevermindering van de auto als gevolg van de schade;
  • Huurkosten voor een vervangende oldtimer;
  • Schade aan persoonlijke bezittingen in of op de oldtimer.

Voor wie?

Iedere oldtimer-eigenaar is de Verhaalsbijstand aan te raden, vooral als u WA of WA/beperkt casco bent verzekerd. Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen. Wilt u uitgebreidere juridische hulp, waarin ook letselschade is inbegrepen, kies dan voor Verkeersrechtshulpverzekering

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Casco
Vervangend vervoer
i

Met een WA/casco Oldtimerverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster oldtimerverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.