Uw oldtimerverzekering

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Zo maken wij het verschil


Hulp bij schadeherstel en -afhandeling

U heeft schade gereden met uw oldtimer, dat is al vervelend genoeg. In de administratieve rompslomp die vaak volgt heeft u al helemaal geen zin. Terwijl de schade wordt gerepareerd door een erkende dealer, zal hij u ook helpen met de afhandeling van de schade. Zonder gedoe en met uw herstelde oldtimer rijdt u snel weer de garage uit.

Sleutels verloren?

Na elke rit legt u de sleutels van uw oldtimer op dezelfde plek in de keukenla. Wanneer u zich klaarmaakt voor de volgende rit, liggen de sleutels niet op de bekende plek en zijn ze ook na een verwoede zoektocht niet meer terug te vinden. De sleutels en sloten van uw oldtimer vervangen is een kostbare ingreep. Gelukkig wordt dit door ons vergoed, u betaalt alleen eigen risico.

Snel weer thuis

Het is heerlijk om lang te toeren met uw oldtimer. Echter, het kan flink in de papieren lopen als u stil komt te staan langs de weg, laat staan als dit in het buitenland gebeurt. Met de Ster oldtimerverzekering is vervoer naar Nederland altijd mogelijk, ook als de vervoerskosten de waarde van de oldtimer overstijgen. 

Hoofddekkingen


WA
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen auto door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie
WA-casco
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen auto door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie

Bijdekkingen


Met een WA/casco Oldtimerverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Klanten geven ons een 8,1

Elke dag doen we ons best om klanten gemak, kwaliteit en vertrouwen te bieden. De mooiste bekroning op dat werk zijn tevreden klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat klanten zowel onze dienstverlening als onze producten beoordelen met een 8,1! 

Het klanttevredenheidsonderzoek wordt periodiek uitgevoerd door Newcom research, in opdracht van Mercedes-Benz Insurance Services.

8,1