WA


WA

U rijdt een bestelwagen en wilt een goede, betrouwbare verzekering. U wilt geen risico's lopen in het verkeer, met de WA-verzekering bent u in geval van schade bij een ander goed verzekerd met de autoverzekering van Daimler. Schade aan uw eigen bestelwagen is bij de WA-verzekering voor uw eigen rekening.

U bent verzekerd voor: 

  • Schade aan andere personen en spullen van derden
  • Spullen in of op uw bestelwagen
  • Een aanhanger van uw bestelwagen
  • Een door u gesleept motorvoertuig

Is dit de hoofddekking voor u? 

Is uw Daimler bestelwagen ouder dan 15 jaar of heeft u een relatief lage dagwaarde? U bent verplicht om uw bestelwagen minimaal WA te verzekeren. Wilt u ook verzekerd zijn voor risico's van buitenaf? Kies dan voor de WA/beperkt casco verzekering.

Verrijk de WA verzekering met diverse bijdekkingen om uzelf en uw bestelwagen zo uitgebreid mogelijk te verzekeren. Wij adviseren deze hoofddekking te combineren met de Schadeverzekering Inzittenden en Verkeersrechtshulpverzekering.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschappen beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschappen onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler bestelwagen WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.