Schadeverzekering Inzittenden

Schadeverzekering Inzittenden


De hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) bieden bij een ongeval geen vergoeding voor de daadwerkelijk geleden immateriële en materiële schade.

Deze schade kunt u meeverzekeren met de Schadeverzekering Inzittenden. Deze verzekering vergoedt de werkelijk geleden schade bij letsel of overlijden, als gevolg van een verkeersongeval. Denk hierbij aan verminderde inkomsten en schade aan uw persoonlijke bezittingen.

Wat wordt vergoed?

  • Naast materiële gevolgschade van geestelijk of lichamelijk letsel, zijn smartengeld, geneeskundige behandeling en derving van levensonderhoud verzekerd;
  • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen die met de auto vervoerd worden zijn gedekt;
  • Per schade wordt een bedrag van maximaal €1.000.000 per gebeurtenis uitgekeerd;
  • Schade aan uw auto of accessoires, geld of geldswaardig papier en handelsvoorraad zijn niet inbegrepen. 

Voor wie?

Wanneer u een ongeval heeft, biedt de hoofddekking geen vergoeding voor materiële en immateriële schade. U kunt dit meeverzekeren met een Schadeverzekering Inzittenden. De geleden schade bij letsel of overlijden wordt vergoed, evenals schade aan persoonlijke bezittingen die met de verzekerde auto werden vervoerd.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Daimler autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.