Uw Ster Bestelwagenverzekering

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Zo maken wij het verschil


Door Mercedes-Benz erkende kwaliteit

Met de Ster bestelwagenverzekering is uw bestelauto in goede handen. U krijgt altijd onderdelen van goede kwaliteit bij schadeherstel. Ze worden geplaatst door een goedgekeurd schadeherstelbedrijf, zodat u van de hoogste standaarden gegarandeerd bent. Uw bestelwagen is optimaal verzekerd, welk merk u ook rijdt. Zodra u uw bestelwagen wilt verkopen, blijkt de kwaliteit intact gebleven en de waarde maximaal.

Bij het tanken van de verkeerde brandstof

Van uw personenauto snelt u naar uw bestelwagen. Tijd om aan het werk te gaan. Onderweg stop u nog even om te tanken. U bent al laat dus u doet het snel en op de automatische piloot. Als u de weg weer op gaat richting uw werk, merkt u dat de auto sputtert en het uiteindelijk voor gezien houdt. Verkeerd getankt, hoe gaat u dit oplossen? Geen probleem, dat doen wij voor u! De Ster bestelwagenverzekering vergoedt de benodigde kosten om uw auto snel weer op de rit te krijgen.

De gereedschappendekking

In uw bestelwagen vervoert u gereedschappen met een flinke waarde, die u dagelijks nodig heeft voor uw werk. Wel zo fijn als die net zo goed verzekerd zijn als uw bestelwagen zelf. Met een gereedschappendekking verzekert u schade aan of verlies van uw gereedschappen bij een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Tot 75% korting op een tweede verzekering

In het weekend geniet u van uw Mercedes-Benz A-Klasse en doordeweeks gaat u op pad met uw bestelwagen. De Mercedes-Benz autoverzekering bevalt u goed en dezelfde service verwacht u ook voor uw zakelijke auto.

Het voordeel van uw autoverzekering kunt u óók naar uw tweede verzekering meenemen. U kunt dan profiteren van dezelfde korting die u met de eerste auto al heeft opgebouwd. De besparing kan oplopen tot maar liefst 75%! Gaat u een extra keer uit lunchen?

Hoofddekkingen


WA
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen bestelwagen door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie
WA-beperkt casco
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen bestelwagen door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie
WA-casco
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen bestelwagen door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie

Bijdekkingen


Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Met een Daimler bestelwagen WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Klanten geven ons een 8,1

Elke dag doen we ons best om klanten gemak, kwaliteit en vertrouwen te bieden. De mooiste bekroning op dat werk zijn tevreden klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat klanten zowel onze dienstverlening als onze producten beoordelen met een 8,1! 

Het klanttevredenheidsonderzoek wordt periodiek uitgevoerd door Newcom research, in opdracht van Mercedes-Benz Insurance Services.

8,1