Verkeersrechtshulpverzekering

Verkeersrechtshulpverzekering


Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij. De verzekering is aanzienlijk uitgebreider dan Verhaalsbijstand. De dekking geldt namelijk niet alleen in situaties waarbij een bestelwagen is betrokken, maar ook wanneer u iets overkomt in een motorjacht of een vliegtuig. Ook bij problemen met een uitgevoerde reparaties of de aankoop van een auto kan deze bijdekking van pas komen.  

Wat wordt vergoed?

U kunt aanspraak maken op de Verkeersrechtshulpverzekering bij de volgende verzekerde activiteiten:

  • de deelname aan het weg- of waterverkeer;
  • het zijn van een passagier in een luchtvaartuig;
  • het verwerven, vervangen, voorhanden hebben en onderhouden van een voertuig;
  • het maken van een (vakantie)reis.

De rechtsbijstand kan zowel voor materiële schade als voor letselschade worden ingeschakeld.

Voor wie? 

Bij de hoofddekkingen WA, WA/beperkt casco en WA/casco is zeer beperkte juridische hulp inbegrepen, een aanvullende dekking is dan ook aan te bevelen. Verkeersrechtshulp is het meest compleet voor juridische ondersteuning bij deelname aan het verkeer. U bent zelf verzekerd, maar ook de mensen om u heen; uw echtgeno(o)t(e) of partner, kind(eren), inwonende (schoon)ouders en au pair zijn eveneens gegarandeerd van verkeersrechtshulp.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschappen beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschappen onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler bestelwagen WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.