Schadeverzekering Inzittenden

Schadeverzekering Inzittenden


Wanneer u na een ongeval immateriële en materiële schade heeft geleden, bieden de hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) geen vergoeding. Met de Schadeverzekering inzittenden verzekert u deze schade mee. De werkelijk geleden schade bij letsel of overlijden, als gevolg van een verkeersongeval, wordt vergoed. Bijvoorbeeld als u daardoor minder inkomsten heeft of er schade is aan uw persoonlijke bezittingen. 

Wat wordt vergoed?

  • Naast materiële gevolgschade van geestelijk of lichamelijk letsel, worden smartengeld, geneeskundige behandeling en derving van levensonderhoud verzekerd.
  • Ook schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen die met de bestelwagen vervoerd worden zijn gedekt.
  • Per schade wordt een bedrag van maximaal €1.000.000 per gebeurtenis uitgekeerd.
  • Schade aan uw bestelwagen of accessoires, geld of geldswaardig papier en handelsvoorraad zijn niet inbegrepen.

Voor wie?

De bijdekking is een uitbreiding op de WA-, WA/beperkt casco- of WA/cascoverzekering. In Nederland is smartengeld slechts een beperkte vergoeding. Deze schadeverzekering kan daarom een verstandige aanvulling zijn.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschappen beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschappen onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler bestelwagen WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.