Werkrisico

Werkrisico


Deze verzekering is ook van kracht ten aanzien van het werkmaterieel wat permanent gemonteerd is op uw bestelwagen en wat uitsluitend gebruikt wordt voor het laden en lossen. Verzekerd is de wettelijke aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt tijdens en door de laad- en loswerkzaamheden met het werkmaterieel toegebracht aan derden.

Niet verzekerd is:

  • Schade aan de bestuurder/bediender van het werkmaterieel zelf
  • Schade aan de last
  • Schade aan het casco van het werkmaterieel
  • De aansprakelijkheid van hen die niet uitdrukkelijk of stilzwijgend door een daartoe bevoegd persoon zijn gemachtigd het werkmaterieel te bedienen
  • Schade veroorzaakt terwijl diegene die het werkmaterieel bedient de leeftijd van 16 jaar nog niet heeft bereikt.

Voor wie?

Heeft u werkmaterieel permanent gemonteerd op uw bestelwagen of gebruikt u het voor het laden en lossen? Deze bijdekking is een goede aanvulling op uw verzekering.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschappen beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschappen onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler bestelwagen WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.