WA-beperkt casco


WA-beperkt casco 

U bent zuinig op uw bestelwagen. U wilt niet voor verrassingen komen te staan. Naast de verplichte WA dekking, vergoedt de beperkt casco verzekering ook schade door bijvoorbeeld storm of hagel en diefstal. Ook bent u verzekert van standaard sleutelservice: een dekking voor het vervangen van de sleutels en sloten wanneer uw sleutels zijn gestolen of u ze bent verloren. De schade die u zelf veroorzaakt aan uw bestelwagen is niet inbegrepen. Met een WA/beperkt casco verzekering gaat u goed verzekerd op weg. 

U bent verzekerd voor:

  • Schade aan andere auto’s of aan de spullen van derden
  • Brand- en stormschade
  • Diefstal en inbraak
  • Overstroming, hagel en ruitbreuk

Is dit de hoofddekking voor u?

Heeft u een bestelwagen tussen de 5 en 8 jaar? Wilt u schade van buiten af verzekeren, maar niet de schade die u zelf veroorzaakt? Kies in deze gevallen voor de WA/beperkt casco verzekering van Daimler. Wilt u ook de schade door eigen schuld verzekeren? Dan raden wij de WA/casco verzekering aan.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschappen beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschappen onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler bestelwagen WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Ster bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.