WA/casco


WA-casco 

U hebt een nieuwe of jong gebruikte Mercedes-Benz en wilt geen enkel risico lopen. Alleen de beste zorg vindt u goed genoeg. Om de kwaliteit te behouden en niet voor verrassingen te komen staan, verzekert u uw auto WA-casco. U bent optimaal verzekerd tegen schade of diefstal en u betaalt €0,- eigen risico als uw auto wordt gerepareerd door een Mercedes-Benz dealer. In principe zijn dus alle risico's gedekt, wel zo fijn!

U bent verzekerd voor:

  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
  • Schade aan vervoerde lading of bagage, in of op uw auto.

Is dit de hoofddekking voor u?

Heeft u een nieuwe Mercedes-Benz? Is uw auto tot 5 jaar jong, met een relatief hoge waarde? Of wilt u schade door eigen schuld niet zelf vergoeden? Kies in deze gevallen voor de WA/casco verzekering van Mercedes-Benz.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.