Bonus/malusgarantiedekking

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Bonus/malusgarantiedekking


Met de Bonus/malusgarantiedekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw premiekorting blijft het eerstvolgende verzekeringsjaar gelijk. De Bonus/malusgarantiedekking is beschikbaar voor Mercedes-Benz rijders met een WA-casco verzekering.

  • Iedere volgende schade die u in hetzelfde verzekeringsjaar claimt heeft wel invloed op de bonus/maluskorting van het eerstvolgende verzekeringsjaar.

Voorwaarden:

  • Bestuurder is niet jonger dan 24 jaar of ouder dan 70;
  • Het laatste jaar geen schade gereden.

Voor wie?

De Bonus/malusregelingdekking is beschikbaar voor Mercedes-Benz rijders die kiezen voor een WA/cascoverzekering. Wanneer u schadevrije jaren heeft opgebouwd, kunt u de opgebouwde premiekorting beschermen met de Bonus/malusgarantiedekking. U kunt eenmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Met deze bijdekking voorkomt u dus dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar stijgt. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Schadeverzekering Privézaken
i

Een schadeverzekering voor privézaken, die schade aan of verlies van uw persoonlijke bezittingen vergoedt, is kosteloos inbegrepen bij een WA/cascodekking.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier