Bonus/malusgarantiedekking

Bonus/malusgarantiedekking


Met de Bonus/malusgarantiedekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw premiekorting blijft het eerstvolgende verzekeringsjaar gelijk. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. 

De Bonus/malusgarantiedekking is beschikbaar voor Mercedes-Benz rijders met een WA-casco verzekering.

Voorwaarden

De bonus/malusgarantiedekking mag niet aangevraagd worden voor bestuurders jonger dan 24 jaar of ouder dan 70 jaar. Of als er in de afgelopen 12 maanden een schuldschade is veroorzaakt door de bestuurder. 

Voor wie?

De Bonus/malusregelingdekking is beschikbaar voor Mercedes-Benz rijders die kiezen voor een WA/cascoverzekering. Wanneer u schadevrije jaren heeft opgebouwd, kunt u de opgebouwde premiekorting beschermen met de Bonus/malusgarantiedekking. U kunt eenmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Met deze bijdekking voorkomt u dus dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar stijgt. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.