WA-beperkt casco


WA-beperkt casco 

U bent zuinig op uw Mercedes-Benz. U wilt niet voor verrassingen komen te staan. Naast de verplichte WA dekking, vergoedt de beperkt casco verzekering ook schade door bijvoorbeeld storm of hagel en diefstal. Daarnaast bent u verzekerd van onze standaard sleutelservice: een dekking voor het vervangen van de sleutels en sloten wanneer uw sleutels zijn gestolen of u ze bent verloren.

U bent verzekerd voor:

  • Schade aan andere auto’s of aan de spullen van derden.
  • Brand- en stormschade.
  • Diefstal en inbraak.
  • Overstroming, hagel en ruitbreuk.

Is dit de hoofddekking voor u?

Heeft u een Mercedes-Benz die tussen de 5 en 8 jaar oud is? Wilt u schade van buitenaf verzekeren, maar niet de schade die u eventueel zelf veroorzaakt? Kies in deze gevallen voor de WA/beperkt casco verzekering van Mercedes-Benz. Wilt u schade door eigen schuld wel verzekeren, dan raden wij de WA/casco verzekering aan.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Uw schadevrije jaren dalen echter wel door de schadeclaim. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.