WA/casco


WA-casco 

U bent zuinig op uw Mercedes-Benz oldtimer en alleen de beste zorg is goed genoeg. Om de kwaliteit van uw oldtimer te behouden en niet voor een verrassing te komen staan, verzekert u hem WA-casco. Met de WA-casco verzekering hebt u geen eigen risico, mits de oldtimer gerepareerd wordt door een officiële Mercedes-Benz dealer. Met WA-casco bent u verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade. 

U bent verzekerd voor:

  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.

Is dit de hoofddekking voor u?

Is de taxatiewaarde van uw oldtimer hoger dan €7.500? Wilt u schade door eigen schuld of door van buitenaf komende oorzaken niet zelf vergoeden? Kies dan voor de WA/casco Zilversterverzekering van Mercedes-Benz.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Casco
Vervangend vervoer
i

Met een WA/casco Zilversterverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz Zilversterverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.