Uw Mercedes-Benz Zilversterverzekering

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Zo maken wij het verschil


Behoud de originele kwaliteit

Uw liefde voor Mercedes-Benz gaat jaren terug en u rijdt een prachtige oldtimer. U heeft bijna nooit schade, maar mocht dit gebeuren dan verzekeren we u dat alle beschadigde onderdelen worden hersteld. Bovendien betaalt u in het geval van reparatie bij een Mercedes-Benz dealer geen enkel eigen risico.

Hulp van uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer

Als u schade heeft gereden zal uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer ervoor zorgen dat uw kostbare oldtimer snel weer de weg op kan. Daarbij helpt hij u met de administratieve afhandeling van de schade. Naderhand stapt u weer met een gerust hart in uw Mercedes-Benz oldtimer, dit is de service zoals u die gewend bent!

Onbezorgd in het buitenland

Met uw oldtimer gaat u het liefst toeren en het komt vaak voor dat u de grenzen van Nederland passeert. Ook hier kunt u onverhoopt te maken krijgen met schade, maar hoe komen u en uw Mercedes-Benz dan weer terug in Nederland? Wij vergoeden bij schade altijd de vervoerskosten terug naar huis, ook als deze de waarde van uw oldtimer overstijgen.

Vergoeding van de taxatiewaarde

Uw oldtimer is onvervangbaar. Voor uw gevoel, maar ook letterlijk want zoals die van u rijdt er maar één rond. Het is dan ook op zijn minst erg vervelend als uw oldtimer total loss of gestolen is, we kunnen hem immers niet vervangen met dezelfde oldtimer. Wel krijgt u de taxatiewaarde van uw oldtimer vergoed als u hem heeft laten taxeren door een FEHAC-aangesloten taxateur. Het taxatierapport mag slechts 3 maanden oud zijn en heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Met WA/Casco bent u verzekerd van een goede service en volledig ontzorging op het gebied van schade.

Hoofddekkingen


WA
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen auto door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie
WA/casco
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen auto door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie

Bijdekkingen


Met een WA/casco Zilversterverzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Klanten geven ons een 8,1

Elke dag doen we ons best om klanten gemak, kwaliteit en vertrouwen te bieden. De mooiste bekroning op dat werk zijn tevreden klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat klanten zowel onze dienstverlening als onze producten beoordelen met een 8,1! 

Het klanttevredenheidsonderzoek wordt periodiek uitgevoerd door Newcom research, in opdracht van Mercedes-Benz Insurance Services.

8,1