WA


WA

U heeft een personenwagen en wilt een goede, betrouwbare verzekering. U wilt als verkeersdeelnemer geen risico's lopen. Met de WA verzekering bent u in geval van schade bij een ander goed verzekerd met de autoverzekering van Daimler.

U bent verzekerd voor: 

  • Schade aan andere auto's of aan de spullen van derden

Is dit de hoofddekking voor u?

Uw personenwagen is al op leeftijd en kan alleen verzekerd worden met een WA verzekering. Deze verzekering vergoedt de door uzelf veroorzaakte schade aan anderen (personen en voertuigen). Verrijk de WA verzekering met diverse bijdekkingen om uzelf en uw auto zo uitgebreid mogelijk te verzekeren. Wij adviseren deze hoofddekking te combineren met de bijdekkingen Schadeverzekering Inzittenden en Verkeersrechtshulpverzekering.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Daimler autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.