Ongevallen Inzittendendekking

Ongevallen Inzittendendekking


De Ongevallen Inzittendendekking is een goede aanvulling op de hoofddekkingen. Die bieden geen vergoeding voor personenschade. In geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval krijgt u een maximumsom vergoedt. 

Naast inzittenden van de verzekerde auto, geldt de verzekering ook voor andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw auto

Wat wordt vergoed?

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van het ongeval, dan wordt een bedrag van €13.650 uitgekeerd.
  • Bij blijvende invaliditeit wordt een vast percentage uitgekeerd met als maximumvergoeding bedraagt €27.250.

Is de verzekerde jonger dan 16 of ouder dan 70: 

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van een ongeval, dan wordt €4.540 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt 50% van het verzekerde bedrag vergoed. 

Voor wie?

Bij een hoofddekking is personenschade niet automatisch gedekt. De Ongevallen Inzittenden verzekering is een goede aanvulling op een WA-, WA/beperkt casco- of WA/volledig cascoverzekering. De bijdekking geldt voor alle inzittenden van de verzekerde auto en ook voor alle andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw auto.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Daimler autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.