Chauffeursdekking

Chauffeursdekking


De Chauffeursdekking van Daimler biedt uitkomst als u voor uw werk veel op de weg bent en u door een ongeval niet zelf kunt rijden. Met de Chauffeursdekking schakelt u een chauffeur in die maximaal 20 dagen tot uw beschikking staat.

Wat wordt vergoed?

  • U ontvangt maximaal 20 dagen per verzekeringsjaar een uitkering van € 100 per dag.
  • De chauffeurscentrale voorziet in de beschikbaarheid van een chauffeur.
  • De dienst geldt 24 uur per dag op vervoer binnen Nederland.

Wanneer u jaarlijks meer dan 20.000 kilometers op de weg bent, kan mobiliteit voor uw werk belangrijk zijn. Met onze Chauffeursdekking verzekert u zich - maximaal 20 dagen per jaar - van een chauffeur, voor als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Daimler autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.