Vervangend vervoer

Vervangend vervoer


Met de hoofddekking WA-casco van Daimler, kunt u rekenen op vervangend vervoer bij schade door brand, diefstal of ander van buitenkomend onheil waardoor het voertuig niet meer te besturen is. Wij regelen gelijkwaardig vervangend vervoer voor u én vergoeden dit ook. De maximale periode is afhankelijk van of u zich in Nederland of in het buitenland bevindt.

Binnen Nederland

  • U hebt recht op vervangend vervoer bij een ongeval gedurende de technische reparatieduur van het voertuig plus één dag;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Buiten Nederland

  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij een ongeval of mechanische storing;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Voor wie?

Bij een WA/casco dekking van de Daimler verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. U bent verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Daimler WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Daimler autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.