Vervangend vervoer

Vervangend vervoer


Juist als ondernemer, waarbij u voor uw werk afhankelijk bent van uw bestelwagen, komt schade of diefstal altijd ongelegen. Stelt u zich eens voor wat de gevolgen zijn als u uw bestelwagen een of meerdere dagen mist? 

Met onze aanvullende bijdekking Vervangend vervoer Nederland rust u uw verzekering optimaal uit. Bij schade in Nederland kunt u direct weer de weg op.

U kunt het dekkingsgebied uitbreiden van Nederland naar Europa, kies in dat geval voor de bijdekking Vervangend vervoer Europa. Daarnaast kunt u beide bijdekkingen voor vervangend vervoer uitbreiden met een koelvariant.

Binnen Nederland

  • U hebt recht op vervangend vervoer bij een mechanische storing, gedurende de technische reparatieduur plus één dag;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Buiten Nederland

  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij een ongeval of mechanische storing;
  • U hebt maximaal 30 dagen recht op vervangend vervoer bij diefstal of totaalverlies.

Voor wie?

Voor u als Mercedes-Benz rijder zijn vervangend vervoer en een schadeverzekering voor privézaken inbegrepen. Met WA/casco bent u verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschapsdekking beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschapsdekking onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechtshulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een bestelwagen betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met onze aanvullende bijdekking Vervangend vervoer Nederland kunt u bij schade in Nederland direct weer de weg op.

Vervangend vervoer koeling
i

Met onze aanvullende bijdekking Vervangend vervoer Nederland kunt u bij schade in Nederland direct weer de weg op. Daarnaast biedt deze koelvariant van de verzekering uitkomst wanneer u een Mercedes-Benz als koelwagen rijdt, zo voorkomt u dat uw lading bederft.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.