Ongevallen Inzittendendekking

Ongevallen Inzittendendekking


Na een ongeval bieden de hoofddekkingen (WA, WA/beperkt casco en WA/casco) geen vergoeding voor personenschade, de Ongevallen Inzittendendekking is dan een goede aanvulling. In het geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval wordt een maximumsom vergoedt. 

Naast inzittenden van de verzekerde bestelwagen, geldt de verzekering ook voor andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw bestelwagen. 

Wat wordt vergoed?

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van een ongeval, dan wordt €13.650 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt een vast percentage uitgekeerd met als maximumvergoeding €27.350.

Is de verzekerde jonger dan 16 of ouder dan 70: 

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van een ongeval, dan wordt €4.540 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt 50% van het verzekerde bedrag vergoed. 

Voor wie?

Personenschade is niet automatisch gedekt; de Ongevallen Inzittendenverzekering is een aanvulling op de WA-, WA/beperkt casco- of WA/cascoverzekering. De bijdekking geldt voor alle inzittenden van de verzekerde bestelwagen en ook voor alle andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw bestelwagen.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Gereedschapsdekking beveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Gereedschapsdekking onbeveiligd
i

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechtshulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een bestelwagen betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Vervangend vervoer
i

Met onze aanvullende bijdekking Vervangend vervoer Nederland kunt u bij schade in Nederland direct weer de weg op.

Vervangend vervoer koeling
i

Met onze aanvullende bijdekking Vervangend vervoer Nederland kunt u bij schade in Nederland direct weer de weg op. Daarnaast biedt deze koelvariant van de verzekering uitkomst wanneer u een Mercedes-Benz als koelwagen rijdt, zo voorkomt u dat uw lading bederft.

Werkrisico
i

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz bestelwagenverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.