Uw Mercedes-Benz bestelwagenverzekering

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Zo maken wij het verschil


Nieuwe onderdelen bij uw Mercedes-Benz dealer

Zodra u uw bestelwagen wilt verkopen, zal worden gecontroleerd hoe uw Mercedes-Benz is onderhouden. Met onze verzekering behoudt uw investering een zo hoog mogelijke waarde.

Schadeherstel en -afhandeling

Vervelend, uw Mercedes-Benz heeft schade. Wie kan u beter helpen dan uw vertrouwde dealer? Uw bestelwagen is bij hem in de juiste handen, hij weet hoe belangrijk uw Mercedes-Benz voor u is. Naast een vakkundig herstel helpt de dealer u voor het gemak ook bij de administratieve afhandeling van de schade, zodat u daar geen omkijken naar heeft. U drinkt in de tussentijd een kopje koffie en bent voor u het weet weer onderweg.

Diefstal samen voorkomen

Laat uw Mercedes-Benz niet in verkeerde handen komen. Een van de maatregelen die u tegen diefstal kunt treffen, is het monteren van diefstalbeveiliging. Met onze bestelwagenpolissen heeft u een gratis accessoiredekking tot maximaal € 1.250.

Uw rijdende visitekaartje

Uw bestelwagen is met belettering ook uw visitekaartje. Mocht u de dupe van schade of diefstal worden, dan vergoeden we ook de belettering, opties en accessoires. Tot een bedrag van €500 verzekeren we dit gratis voor u mee.  

Vervangend vervoer en meer

Juist als ondernemer, waarbij u voor uw werk afhankelijk bent van uw bestelwagen, komt schade of diefstal altijd ongelegen. Komt u onverhoopt langs de weg staan? Bij pech schiet uw eigen dealer u te hulp, bij een ongeval komen wij uw kant op. Na uw telefoontje zijn we snel ter plaatse, helpen u direct de weg weer op of brengen u met uw Mercedes-Benz naar de dichtstbijzijnde dealer.

Met onze aanvullende bijdekkingen voor bijvoorbeeld vervangend vervoer rust u uw verzekering optimaal uit. U stapt dan direct over in een gelijkwaardige bestelwagen, of dit nu in Nederland of het buitenland is. U kunt snel weer aan de slag!

Hoofddekkingen


WA
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen bestelwagen door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie
WA/beperkt casco
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen bestelwagen door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie
WA/casco
  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade aan uw eigen bestelwagen door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
Meer informatie

Bijdekkingen


Maak uw Mercedes-Benz bestelwagenverzekering compleet met aanvullende dekkingen.

Heeft uw bestelwagen een SCM gecertificeerd beveiligingssyteem 2, 3, 4 of 5 ter bescherming van uw gereedschappen? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Heeft uw bestelwagen een af-fabriek systeem of SCM startonderbreker klasse 1? Met deze Gereedschappendekking bent u verzekerd bij schade of verlies door een ongeval, inbraak, diefstal of vandalisme.

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Met de Verkeersrechtshulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een bestelwagen betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Met onze aanvullende bijdekking Vervangend vervoer Nederland kunt u bij schade in Nederland direct weer de weg op. Daarnaast biedt deze koelvariant van de verzekering uitkomst wanneer u een Mercedes-Benz als koelwagen rijdt, zo voorkomt u dat uw lading bederft.

Als u het Werkrisico meeverzekerd heeft, is er ook dekking voor schade welke door u toegebracht wordt aan anderen mét het werkmaterieel wat bevestigd is op het verzekerde voertuig. De dekking geldt bij opgetreden schade tijdens en door laad- en loswerkzaamheden.

Klanten geven ons een 8,1

Elke dag doen we ons best om klanten gemak, kwaliteit en vertrouwen te bieden. De mooiste bekroning op dat werk zijn tevreden klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat klanten zowel onze dienstverlening als onze producten beoordelen met een 8,1! 

Het klanttevredenheidsonderzoek wordt periodiek uitgevoerd door Newcom research, in opdracht van Mercedes-Benz Insurance Services.

8,1