WA

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier


WA

U heeft een motor en wilt een goede, betrouwbare verzekering. Wanneer u gebruikt maakt van het verkeer, wilt u geen risico’s lopen. Met de WA motorverzekering van Mercedes-Benz bent u in geval van schade bij een ander goed verzekerd.

U bent verzekerd voor:

  • Schade aan andere auto's of aan de spullen van derden.

Is dit de hoofddekking voor u?

Heeft u een motor en is die ouder dan 8 jaar? U bent verplicht uw motor minimaal WA te verzekeren. Wilt u verzekerd zijn voor risico’s van buitenaf? Kies dan voor de WA/beperkt casco verzekering. Wilt u alle risico’s verzekeren, dan past de WA/casco verzekering het beste bij u. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Ongevallen Opzittendendekking
i

Met de Ongevallen Opzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Opzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Opzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een motorverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier