WA-casco

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier


WA-casco 

U heeft een nieuwe of jong gebruikte motor en wilt geen enkel risico lopen. Alleen de beste zorg vindt u goed genoeg. Om de kwaliteit te behouden en niet voor verrassingen te komen staan, verzekert u uw motor WA-casco. U bent optimaal verzekerd tegen schade of diefstal en u betaalt €0,- eigen risico als uw motor wordt gerepareerd door een Mercedes-Benz dealer. In principe zijn dus alle risico's gedekt, wel zo fijn!

U bent verzekerd voor:

  • Schade die u bij anderen veroorzaakt.
  • Schade door brand, storm en diefstal.
  • Schade zoals botsen, slippen, van de weg of te water geraken of enig ander van buiten komend onheil.
  • Schade aan vervoerde lading of bagage, in of op uw motor.

Is dit de hoofddekking voor u?

Heeft u een nieuwe motor? Is uw auto tot 5 jaar jong, met een relatief hoge waarde? Of wilt u schade door eigen schuld niet zelf vergoeden? Kies in deze gevallen voor de WA/casco verzekering van Mercedes-Benz.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Ongevallen Opzittendendekking
i

Met de Ongevallen Opzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Opzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Opzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een motorverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier