WA-beperkt casco

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier


WA-beperkt casco 

U bent zuinig op uw motor. U wilt niet voor verrassingen komen te staan. Naast de verplichte WA dekking, vergoedt de beperkt casco verzekering ook schade door bijvoorbeeld storm of hagel en diefstal. Daarnaast bent u verzekerd van onze standaard sleutelservice: een dekking voor het vervangen van de sleutels en sloten wanneer uw sleutels zijn gestolen of u ze bent verloren.

U bent verzekerd voor:

  • Schade aan andere auto’s of aan de spullen van derden.
  • Brand- en stormschade.
  • Diefstal en inbraak.
  • Overstroming, hagel en ruitbreuk.

Is dit de hoofddekking voor u?

Heeft u een motor die tussen de 5 en 8 jaar oud is? Wilt u schade van buitenaf verzekeren, maar niet de schade die u eventueel zelf veroorzaakt? Kies in deze gevallen voor de WA/beperkt casco verzekering van Mercedes-Benz. Wilt u schade door eigen schuld wel verzekeren, dan raden wij de WA/casco verzekering aan.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Ongevallen Opzittendendekking
i

Met de Ongevallen Opzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximumsom uitgekeerd.

Schadeverzekering Opzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Opzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een motorverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier