WA


WA

U rijdt een smart en wilt een goede, betrouwbare verzekering. Wanneer u door de stad manoeuvreert, wilt u geen risico's lopen. Met de wettelijk verplichte WA verzekering bent u in geval van schade toegebracht aan een ander goed verzekerd met de autoverzekering van smart.

U bent verzekerd voor:  

  • De schade aan personen en zaken die u met de verzekerde auto veroorzaakt. Het maximum uit te keren bedrag per gebeurtenis wordt op uw polis vermeld.
  • Indien gewonde personen direct vervoerd moeten worden, is de schade aan het interieur van die auto gedekt.
  • Wanneer de tegenpartij een burgerlijk proces tegen u aanspant en het verweer onder onze leiding wordt gevoerd, worden eventuele proces- en juridische kosten gecompenseerd. Bij een strafproces worden deze kosten vergoed indien wij dit noodzakelijk vinden.
  • Onder bepaalde voorwaarden verstrekken wij in het buitenland een waarborgsom tot maximaal €50.000,- voor het opheffen van uw vrijheidsbeperking of een op uw auto opgelegd beslag.

Is dit de hoofddekking voor u?

Wanneer uw smart al wat op leeftijd is, adviseren we een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering keert geen vergoeding uit voor schade aan uw smart, maar in de praktijk blijkt dat een hogere premie veelal niet opweegt tegen een eventueel uit te keren schadebedrag. Verrijk de WA verzekering met diverse bijdekkingen om uzelf en uw smart zo uitgebreid mogelijk te verzekeren. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.