WA/Beperkt Casco


WA-Beperkt Casco

U bent zuinig op de smart en u wilt niet voor verrassingen van buitenaf komen te staan. Naast de verplichte WA dekking, vergoedt de beperkt casco verzekering ook schade door bijvoorbeeld storm of hagel en diefstal. Schade aan uw smart is niet inbegrepen, dit komt voor eigen rekening. 

U bent verzekerd voor:

  • Schade aan andere auto’s of aan de spullen van derden.
  • Brand- en stormschade.
  • Diefstal en inbraak.
  • Overstroming, hagel en ruitbreuk.

Is dit de hoofddekking voor u?

Is uw smart ouder dan acht jaar of heeft u een relatief hoge dagwaarde? Wilt u schade van buitenaf verzekeren, maar niet de schade die u zelf eventueel veroorzaakt? Kies in deze gevallen voor de WA/beperkt casco verzekering, u gaat goed verzekerd de weg op. Wilt u schade door eigen schuld wel verzekeren, dan raden wij de WA/casco verzekering aan. 

 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.