Verkeersrechtshulpverzekering

Verkeersrechthulp


Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij, maar de verzekering is aanzienlijk uitgebreider dan de Verhaalbijstand. De dekking geldt niet alleen in situaties waarbij een auto is betrokken, maar ook wanneer u iets overkomt in een motorjacht of een vliegtuig. Ook bij problemen met een uitgevoerde reparaties of de aankoop van een auto kan deze bijdekking van pas komen.  

Wat wordt vergoed?

U kunt aanspraak maken op de Verkeersrechtshulpverzekering als:

  • U deelneemt aan het weg- of waterverkeer;
  • U een passagier in een luchtvaartuig bent;
  • het verwerven, vervangen, voorhanden hebben en onderhouden van een voertuig;
  • U een (vakantie)reis maakt.

De rechtsbijstand kan zowel voor materiële schade als voor letselschade worden ingeschakeld.

Voor wie?

Bij de hoofddekkingen WA, WA/beperkt casco en WA/casco is zeer beperkte juridische hulp inbegrepen, een aanvullende dekking is dan ook aan te bevelen. Verkeersrechtshulp is het meest compleet voor juridische ondersteuning bij deelname aan het verkeer. U bent zelf verzekerd, maar ook de mensen om u heen; uw echtgeno(o)t(e) of partner, kind(eren), inwonende (schoon)ouders en au pair zijn eveneens gegarandeerd van verkeersrechtshulp.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.