Schadeverzekering Inzittenden

Schadeverzekering inzittenden


Wanneer u na een ongeval immateriële en materiële schade hebt geleden, bieden de hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) geen vergoeding. Met de Schadeverzekering inzittenden verzekert u deze schade mee. De werkelijk geleden schade bij letsel of overlijden, als gevolg van een verkeersongeval, wordt vergoed. Bijvoorbeeld als u hierdoor minder inkomsten hebt of er schade is aan uw persoonlijke bezittingen. 

Wat wordt vergoed?

  • Naast materiële gevolgschade van geestelijk of lichamelijk letsel, worden smartengeld, geneeskundige behandeling en derving van levensonderhoud verzekerd.
  • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen die met de auto vervoerd worden zijn gedekt.
  • Per schade wordt een bedrag van maximaal € 1.000.000 per gebeurtenis uitgekeerd.
  • Schade aan uw auto of accessoires, geld of geldswaardig papier en handelsvoorraad zijn niet inbegrepen.

 

Voor wie?

De bijdekking is een uitbreiding op de WA-, WA/ beperkt casco of WA/ volledig cascoverzekering. In Nederland is smartengeld slechts een beperkte vergoeding. Een schadeverzekering kan daarom een verstandige aanvulling zijn.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.