Ongevallen Inzittendendekking

Ongevallen inzittendendekking


Na een ongeval bieden de hoofddekkingen (WA, WA-beperkt casco en WA-casco) geen vergoeding voor personenschade, de Ongevallen inrittendekking is dan een goede aanvulling. In het geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval wordt een maximumsom vergoedt. 

Naast inzittenden van de verzekerde smart, geldt de verzekering ook voor andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw auto. 

Wat wordt vergoed?

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van een ongeval, dan wordt €13.650 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt een vast percentage uitgekeerd met als maximumvergoeding €27.250.

Is de inzittende jonger of ouder dan 70: 

  • Overlijdt een verzekerde als gevolg van een ongeval, dan wordt €4540 uitgekeerd;
  • Bij blijvende invaliditeit wordt 50% van het verzekerde bedrag vergoed. 

Voor wie?

Personenschade is niet automatisch gedekt; de ongevallen inzittenden verzekering is een aanvulling op de WA-, WA/beperkt casco- of WA/ volledig cascoverzekering. De bijdekking geldt voor alle inzittenden van de verzekerde auto en ook voor alle andere personen die vrijwillig helpen op de plaats van het ongeval, bij noodzakelijke reparaties of bij het in-/uitstappen van uw smart.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.