Hulp onderweg

Hulp onderweg


In geval van schade kunt u gebruikmaken van de hulpverlening van smart. 24 uur per dag, 7 dagen per week en zowel in Nederland als in het buitenland zijn onze hulpdiensten snel ter plaatse.

Binnen Nederland

  • We bergen en vervoeren uw beschadigde smart naar de officiële smart dealer of naar een ander adres binnen Nederland.
  • U wordt per taxi vervoerd naar een adres in Nederland.

Buiten Nederland

  • We bergen en vervoeren u beschadigde smart naar de dichtstbijzijnde garage waar de schade kan worden beoordeeld en/of hersteld.
  • Kan een noodreparatie niet binnen 4 dagen plaatsvinden, dan vervoeren we uw smart naar een adres in Nederland.
  • We vergoeden de terugreiskosten van de inzittenden, indien terugreizen met uw smart niet mogelijk is.

Voor wie?

U krijgt 'smart support hulp onderweg' zolang u met uw smart verzekerd bent bij Mercedes-Benz Insurance en ongeacht de dekking die u sluit. Zo rijd u altijd op zeker!

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.