Chauffeursdekking

Chauffeursdekking


Wanneer u na een ongeval niet meer in staat bent om zelf te rijden, maar wel mobiel moet zijn, komt de chauffeursdekking goed van pas. U schakelt gemakkelijk een chauffeur in die maximaal 20 dagen voor u klaar staat, dag en nacht. Zo kunt u zorgeloos uw werk blijven doen. 

Wat wordt vergoed?

  • U ontvangt maximaal 20 dagen per verzekeringsjaar een uitkering van € 100 per dag.
  • De chauffeurscentrale voorziet in de beschikbaarheid van een chauffeur.
  • De dienst geldt 24 uur per dag op vervoer binnen Nederland.

Voor wie: 

Voor uw werk bent u veel onderweg en u rijdt meer dan 20.000 kilometer per jaar. Om uw werk te kunnen blijven doen, moet u mobiel zijn en blijven. Wanneer u niet in staat bent om uw smart te rijden, ligt uw werk ook stil. De chauffeursdekking biedt in dit geval een uitkomst.

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen inzittendenverzekering kunt u in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een groot deel van de personenschade verhalen.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Met de Verhaalsbijstand verhalen wij na een ongeval de maximale vergoeding voor materiële schade. Juridische kosten zijn erg hoog, de Verhaalbijstand is iedere smart-eigenaar aan te raden.

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer. Ook alle mensen om u heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Hulp onderweg
i

Met smart hulp onderweg kunt u altijd rekenen op onze hulpdiensten, in Nederland en in het buitenland. Heeft u schade gereden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een smart autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.