Schadeverzekering Privézaken

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier

Schadeverzekering Privézaken


Met de Schadeverzekering Privézaken verzekert u persoonlijke bezittingen die met een verzekerde auto vervoerd worden. De dekking geldt voor bezittingen die verloren of beschadigd raken tijdens een verkeersongeval, maar ook voor diefstal van bezittingen uit de verzekerde auto.

Wat wordt vergoed?

  • Per zitplaats wordt een bedrag van maximaal €455 uitgekeerd, met een maximum van €3.150 per auto per gebeurtenis;
  • Voor audio-CD’s en DVD’s geldt een maximum van €300 per auto per gebeurtenis;
  • Schade of verlies van geld of geldswaardig papier, sieraden, kunstvoorwerpen, verzamelingen, handelsartikelen en de opties of de accessoires van de auto zijn niet inbegrepen.
  • U heeft een eigen risico van €45 euro per gebeurtenis. 

Voor wie?

Voor u als Mercedes-Benz rijder zijn een schadeverzekering voor privézaken en vervangend vervoer inbegrepen. Met WA/casco bent u verzekerd van een goede service, kwalitatief onderhoud en volledige ontzorging op het gebied van schade. 

Beschikbaarheid bijdekkingen
WA
WA/Beperkt Casco
WA/Casco
Chauffeursdekking
i

Voor uw werk bent u veel onderweg en om uw werk te doen, moet u mobiel zijn en blijven. Met een Chauffeursdekking schakelt u gemakkelijk een chauffeur in, als u door een ongeval zelf niet meer kunt rijden.

Ongevallen Inzittendendekking
i

Met de Ongevallen Inzittendenverzekering wordt in geval van blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval, een maximum verzekerde som uitgekeerd.

Schadeverzekering Inzittenden
i

Personenschade wordt in Nederland niet vanuit de hoofddekkingen verzekerd, de Schadeverzekering Inzittenden dekt de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval.

Verhaalsbijstand
i

Juridische kosten zijn erg hoog en komen altijd ongelegen, met Verhaalsbijstand helpen wij u om de maximale kosten te verhalen op de tegenpartij. 

Verkeersrechtshulpverzekering
i

Met de Verkeersrechthulpverzekering staan wij u juridisch bij in heel veel situaties in het verkeer, niet alleen in situaties waarin een auto betrokken is. Ook alle mensen om uw heen zijn gegarandeerd van verkeersrechthulp.

Bonus/malusgarantiedekking
i

Met deze bijdekking mag u éénmaal per verzekeringsjaar een schade claimen, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting. Zo voorkomt u dat uw verzekeringspremie het eerstvolgende verzekeringsjaar omhoog gaat. 

Vervangend vervoer
i

Met een Mercedes-Benz WA/casco verzekering is vervangend vervoer inbegrepen. Uw dealer regelt gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. 

Schadeverzekering Privézaken
i

Een schadeverzekering voor privézaken, die schade aan of verlies van uw persoonlijke bezittingen vergoedt, is kosteloos inbegrepen bij een WA/cascodekking.

Bereken uw premie

Vul uw kenteken in en bereken uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering. Weet u uw kenteken nog niet? Klik op de link onder het kenteken en selecteer het juiste merk en model.

Is uw kenteken (nog) niet bekend, klik hier